Besök

Elman Patent ligger på Strandbergsgatan 61 och är skyltat i entréplan och utanför kontorshotellet Kungsholmens Kontorshotell på våning 3. Anmäl dig i receptionen så blir du visad till rätt mötesrum, eller mött i receptionen.

Med bil

Från Essingeleden, både söder- och norrifrån, tar du avfart skyltad mot St Görans sjukhus och Hornsberg. Motorvägsavfarten i nordlig färdriktning har nummer 161. Efter avfarten tar du vänster på Lindhagensgatan och därefter första höger på Strandbergsgatan som löper under Essingeleden. För att komma till Strandbergsgatan 61, vänd i dess ände enligt pilarna på kartan längst ned på sidan.

Vid avfart från Essingeleden debiteras du vägtullar som automatiskt faktureras dig.

Parkering
Strandbergsgatan är delad i en norrgående fil nedanför Essingeledens östra sida och en södergående fil nedanför Essingeledens västra sida, åtskiljda av en parkeringsplats som ligger rakt under Essingeleden som sträcker sig på pelare ovanför gatuplan. Betalparkering finns på Strandbergsgatan och parkerar man på Strandbergsgatans betalar man i biljettautomat på gatan, men denna biljett är inte giltig på parkeringsplatsen under Essingeleden. Parkerar man på parkeringsplatsen under Essingeleden betalar man i biljettautomat på parkeringsplatsen, men denna biljett är i sin tur inte giltig på gatan.
Med tunnelbana

Närmaste tunnelbanestation är Stadshagen som ligger på tunnelbanans blå linje och är den tredje stationen från T-centralen.

Från tunnelbanans utgång går man Sankt Göransgatan till Warfvinges väg där man tar till höger. På Franzéngatan tar man vänster och nästa tvärgata är Strandbergsgatan.

Med buss
Till Strandbergsgatan 61 kommer man med buss 56 från T-centralen eller med buss 49 från Fridhemsplan. Båda bussarna stannar på en hållplats på Lindhagensgatan vid ICA Maxi precis vid södra änden av Strandbergsgatan. Hållplatsen ligger 100m från entrén till Elman Patent.